Janette van Tol

zoekt altijd de ideale combinatie van styling, concept en communicatie. In 2003 studeert Janette af aan de Hogeschool Inholland richting Communicatie Creatief. Na bij diverse werkgevers verschillende rollen te hebben vervuld, gaat ze in 2007 als zelfstandig Freelance Communicatie Adviseur verder. 

Passie voor interieur en styling
In 2009 rond ze de Artemis Stylingacademie succesvol af. Een passie voor interieur en product ontwerp blijft en wanneer haar schema het toelaat, volgt ze de ontwikkelingen op interieurgebied. 

Stylingblog.nl
In 2011 start ze met Stylingblog.nl en doet dat succesvol. Het blog verschijnt in tijdschriften en wordt genoemd op andere blogs. 

Janette op Social Media
Volg Janette op Linkedin en Pinterest
of stuur een e-mail

Michiel Nagtegaal

is Freelance Senior Designer / Art Director met ruim 15 jaar ervaring in grafische vormgeving en webdesign. In 2000 start hij, samen met een partner, webbureau Supershift

Designia
In 2007 stapt hij uit het succesvolle bureau om meer eigen projecten en creatieve vrijheid te vinden. Onder de naam Designia werkt hij voor nationale en internationale klanten aan veelal online design-projecten.

Mr. Upside
In 2015 richt hij zich onder meer op het doorlopende kunstproject Mr. Upside.

Michiel op Social Media
Volg Michiel op LinkedinPinterest en Instagram 
of stuur een e-mail.


Melissa de Haan op Stylingblog

Melissa de Haan op Stylingblog

Gastblogger
Melissa de Haan

Melissa studeerde in 2015 af als Interior Designer aan het Hout- en Meubilerings-college (HMC) in Rotterdam. Tijdens haar studie was ze redactrice en styliste assistent bij Entrez Magazine, een woon & lifestyle magazine voor je iPad. Ook deed ze voor het meubelmerk PTMD de concept en commerciële styling van de beursstand op de welbekende Maison & Objet beurs in Parijs.

Naast freelance interieur designer en styliste is Melissa eigenaar van styling & interieur adviesbureau SAUMUR interior & styling. Like haar op Facebook en volg haar op Pinterest en Instagram

Bekijk alle posts van Melissa.

Kevin Vertommen op Stylingblog

Kevin Vertommen op Stylingblog

Gastblogger
Kevin Vertommen

Kevin werkte in het verleden bij communicatiebureau Mediatower maar timmert sinds 2012 stevig aan de weg (en  zijn online carrière) met zijn eigen bedrijf Fuseo.be, waarmee hij zich richt op online marketing, SEA en conversation management op social media. 

Daarnaast voorziet hij online woonmagazine Woonmooi.be regelmatig van zijn artikelen en is ruimschoots vertegenwoordigd op Twitter en Google+. Check ook even zijn Linkedin profiel voor meer info. 

Bekijk alle posts van Kevin.

Gastblogger op Stylingblog worden?

Gastblogger op Stylingblog worden?

Ook gastblogger bij Stylingblog.nl worden?

Vind je het leuk om te schrijven? Heb je gevoel voor interieur en product design? Heeft een dagje woon-shoppen op jou hetzelfde effect als een kind in een speelgoedwinkel? Of ben je freelance interieur stylist of product ontwerper en kun je wat promotie gebruiken? 

Mooi! Dan komen we graag met jou in contact. Want wij hebben behoefte aan meer. Vooral goed geschreven content om Stylingblog.nl naar het volgende niveau te trekken.

Lees hier meer over de bloggers die we zoeken.