Scribi Whiteboard Verf: Communiceren op een creatieve manier!

Wil je eens wat anders op je muur dan een standaard muurverf? Met Scribi tover je elke ruimte of beschilderbaar oppervlak in je huis om tot een grenzeloos whiteboard waarop je op een creatieve manier met familie en/of vrienden kan communiceren.

Schrijf bijvoorbeeld het menu op een wand wanneer je vrienden te eten krijgt of speel pictionary met je familie door de wanden te gebruiken in plaats van tekenpapier.

Wat is Scribi?

Scribi is een revolutionaire en superieure kwaliteitsverf waarmee je deuren, wanden, vloeren, beton, hout en metaal omtovert tot een beschrijfbaar whiteboard. In het laatste geval heb je zelfs èn een magneetbord èn een whitebord in één klap!

Hoe werkt het?

Scribi wordt aangeleverd in een praktische - start onmiddellijk - doos. Ga aan de slag met de Scribi Roller of de Scribi Spray. Op YouTube kan je een video bekijken over hoe de Whiteboard verf precies werkt.

Verkrijgbaar in alle kleuren

Scribi whiteboard verf is verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de regenboog en een transparante kleur met 10 jaar garantie. Via de website van Scribi kan je een gratis staal aanvragen.

5 x 10% korting!

Er zijn 5 kortingsbonnen beschikbaar, welke geldig zijn tot en met 15 september. Bestel je voor die tijd Scribi Whiteboard Verf en ben je één van de eerste 5 personen, dan krijg je 10% korting! De code die je bij bestelling in de shop moet vermelden is: bedanktjanette

Interessant? Deel dit of stuur door!


Meer interieur inspiratie vind je hier: