BallChairs van Finn Stone

Erg leuk zijn ze deze BallChairs! Misschien dat we ze straks zelf ook wel aanschaffen als ons 'bouwval' helemaal af is!

Geschikt voor binnen en buiten

De BallChairs, ontworpen door designer Finn Stone, zijn multifunctioneel. Zet ze binnen als opvallende designstoel of in je tuin of op het balkon als het lekker weer is. De BallChair is tevens geschikt om buiten te zetten, doordat hij wordt gemaakt van gerecycleerde ABS. ABS is een kunststof dat zeer sterk, vast en impactwerend is. Het wordt voornamelijk gebruikt voor schokdempers, Lego-Blokjes, golf clubs en dus ook voor de BallChairs.

Hygiënisch, milieuvriendelijk en duurzaam

Daarnaast is de BallChair afgewerkt met een high quality glanzende en hoog UV-bestendige lak van DuPont. De extra DuPont-lak zorgt voor een zeer vlak en hygiënisch oppervlak dat snel en gemakkelijk te reinigen is.

In welke kleuren is de BallChair verkrijgbaar?

De BallChair is beschikbaar in de volgende kleuren: zwart, wit, rood, geel, khaki, grijs, zilver, goud, fuschia, petrol, lila, antraciet, oranje, licht blauw, flashy groen, poppy rood, rood met witte stippen en groen.

Bijpassende tafel

Stoelen zijn natuurlijk niet compleet zonder tafel! Daarom is er ook een bijpassende tafel te koop via de webshop van BallChair. De afmetingen van deze tafel zijn: een diameter van 60 cm en een hoogte van 40 cm. De afmetingen van de BallChair zijn: een diameter van 50 cm en een zithoogte van 35 cm.

Waar te koop?

De BallChair is voor €170,- te koop via de webshop van BallChair. De bijpassende tafel kan hier ook gekocht worden voor hetzelfde bedrag. Ze worden binnen ongeveer twee werkdagen gratis thuisbezorgd.

Interessant? Deel dit of stuur door!


Meer interieur inspiratie vind je hier: