Denim en 3D, de nieuwe trends voor gordijnen

Het Nederlandse gordijnen- en decoratielabel ‘A House of Happiness’ van Vriesco International Fabrics presenteert vier nieuwe gordijnen- en decoratiecollecties. De collecties richten zich op vier verschillende stijlen: klassiek met een romantische twist, modern en design, fris en actueel en basic.

Styling Blog - Design, Interieur & Mode - Stylist Janette van Tol - Denim en 3D, de nieuwe trends voor gordijnen - Website A House of Happiness
Styling Blog - Design, Interieur & Mode - Stylist Janette van Tol - Denim en 3D, de nieuwe trends voor gordijnen - Website A House of Happiness

De volledige collecties zijn sinds deze maand te bezichtigen in de showrooms in Eindhoven, Leeuwarden, Deventer en Waddinxveen. In de collecties zijn nieuwe gordijnentrends terug te vinden, zoals 3D verwerking in de stoffen en het gebruik van natuurlijk ogende stoffen. Denk daarbij aan polyester dat op linnen lijkt. Nieuwe materialen en kleuren voor de raambekleding zijn denim en indigo, evenals zachte grijstinten in combinatie met een accentkleur zoals mosterdgeel.

De vier ‘A House of Happiness’ collecties

A House of Happiness laat vier uiteenlopende stijlen gordijnen en decoraties zien. De decoraties bestaan uit kussens en embrasses.

  • De Trevor & York collectie wordt gekenmerkt door casual stoffen met een romantische twist. De kleuren zijn veelal off-colours zoals ecru en kiezel. Deze combinatie geeft de collectie een klassieke stijl met een romantische inslag.
  • De designgordijnen uit de Artende collectie zijn modern. Eenvoudige gedessineerde half transparante stoffen voeren de boventoon binnen de Artende collectie. Gestructureerde inbetweens, deze stof zit tussen het gordijn en de vitrage in, de crush-effecten en jaguard-geweven strepen geven de stoffen een 3D effect. De denimgordijnen van Artende voorzien een huis van de industriële look.
  • Wie een huiselijke sfeer wil creëren, kiest voor de Homers collectie. Homers combineert frisse kleuren met een uitgesproken mix aan dessins zoals een vrolijke ruit-print. Binnen de homers-collectie bestaat er de Hollandse Cozz-lijn, speciaal gericht op een jonge doelgroep.
  • De basiscollectie Secc is goed te combineren met de andere collecties door het gebruik van overwegend neutrale kleuren en natuurlijk ogende stoffen, zoals polyester dat op linnen lijkt. Secc kenmerkt zich door tijdloze eenvoud. De Secc collectie bevat ook denimgordijnen die makkelijk te combineren zijn met andere stoffen.
Styling Blog - Design, Interieur & Mode - Stylist Janette van Tol - Denim en 3D, de nieuwe trends voor gordijnen - Website A House of Happiness
Styling Blog - Design, Interieur & Mode - Stylist Janette van Tol - Denim en 3D, de nieuwe trends voor gordijnen - Website A House of Happiness

Interessant? Deel dit of stuur door!


Ook interessant voor jou?